Om pulira

– En ren verden er en bedre verden

[pulira]

”pulira” er italiensk og betyder at rengøre, tørre op eller vaske. Og så kan vi godt lide, at det minder om at polere på dansk.

For vor motto er: En ren verden er en bedre verden.

Om pulira

pulira startede i februar 2014 med 2 medarbejdere, en spand og en bil. I marts 2019 fik vi vores nye lokaler på Broenge 29 i Ishøj.

Vi er ikke det eneste rengørings- og ejendomsserviceselskab i landet, men ingen andre er som os. For hos pulira investerer vi vore kompetence og dedikation i at levere topresultater hver gang.

Med over 30 års erfaring inden for branchen ved vi, hvordan vi skaber tilfredse kunder; ved at levere en omhyggelig og stabil service, så du som kunde er garanteret et sikkert resultat. Hos pulira lever vi op til ansvaret om at levere førsteklasses service for vores mange kunder!

Butlere du kan stole på

Hos pulira tager vi det personligt, når du har betroet os en rengøringsopgave. Vi ser os selv som din EjendomsButler, og det forpligter!

Meningen bag at kalde vores medarbejdere for ”Butlere” er, at en Butler yder en fantastisk service, forudser kundens behov, og er altid imødekommende – og det beskriver vores medarbejdere!

Vores Butlere har mange års erfaring i branchen og bliver grundigt uddannet af pulira.

Du får en konkurrencedygtig løsning med høj standard og et personligt engagement

Kvalitet til gode priser

Vi har mere end 30 års erfaring i rengøring- og servicebranchen og kan løse mange forskellige opgaver. Vi leverer skræddersyede løsninger i høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser. Så om du mangler en ekstra hånd til rengøring eller ejendomsservice, kan vi helt sikkert hjælpe dig. 

Nogle har ikke den fornødne tid til at komme helt i bund med rengøring. Derfor leverer vi høj kvalitet til attraktive priser, så du ikke skal bekymre dig om det længere. Lad Pulira tage sig af din rengøring og ejendomsdrift, så du kan bruge din tid på andre ting!

Vi ved det er vigtigt at have et sundt indeklima. Derfor tilbyder vi erhvervsrengøring til attraktive priser.

Et sundt indeklima bidrager til færre unødige sygedage og gør folk mere klare og friske i hovedet. Det er derfor vigtigt at have et rengøringsfirma der har god erfaring og kender de skjulte hjørner, andre ofte kunne misse.

Vi kvalitetstjekker arbejdet løbende, så vi er 100% sikre på ikke at overse en eneste plet. Det er din garanti på Butlere du kan stole på. 

Så hvis du står og mangler erfarne butlere, du kan stole på kan du kontakte os gennem kontaktformularen herunder.

Butlere du kan stole på

Hos Pulira har vi valgt at kalde vores medarbejdere ”Butlere”. En Butler yder en fantastisk service, forudser kundens behov, og er altid imødekommende – og det er vores medarbejdere!

Vores Butlere har mange års erfaring i branchen og bliver også uddannet grundigt af Pulira. På den måde er du sikret kompetente butlere, til at varetage rengøring af din virksomhed, samt sørge for hele bygningen spiller, med vores ejendomsservice.

For os er det ikke “bare” rengøring. Vi ved at rene lokaler og udearealer giver et godt førstehåndsindtryk.
Vi går op i at udføre arbejdet effektivt og grundigt. Det sikrer at vores kunder er glade og tilfredse og så er vi det også.

Da vi erfarer at en ren arbejdsplads, sikrer gladere medarbejdere og derfor også en bedre arbejdsindsats, tilbyder vi alle services i skræddersyede løsninger. Om du blot mangler nogle til at sørge for flotte udearealer, eller du vil have hele pakken med erhvervsrengøring, vinduespolering og ejendomsservice – så står vi klar til sammen med dig at finde præcis den løsning, der matcher din virksomheds behov og ønsker.

Vi går altid det ekstra stykke, for at alle vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde.

Kontakt pulira i dag og få et uforpligtende tilbud

  pulira er medlem af Dansk Industri og vi bruger servicenormen som vores forbillede

  pulira er medlem af Dansk Industri og dette forpligter. Vi betaler i henhold til overenskomster og alle vores medarbejdere har pensionsordninger. Der er tegnet arbejdsskadeforsikring for alle ansatte.

  Vores beliggenhed

  Broenge 29 2635 Ishøj

  Kontaktinfo

  Vi støtter